Logitech Wireless Boombox Højttalere Anmeldelse

Du ikke ønsker at beskæftige sig med bell medfører tab. Selv med velfungerende bell medfører tab, kan du gashåndtaget tilbage på effektbehov ved at slukke for enheden periodisk. Timere – Hvis du har en fungerende bell medfører tab, kan du lade vandet pumpen kører kontinuerligt. Men der er grunde til at have en simpel timeren til at tænde for vandpumpen af og på: – at Stoppe vand-flow natten. Da jeg tænder min pumper ud på natten, jeg har boret et lille hul i standpipe af min klokke sifon, så overskydende vand tilbage i den vokse senge kan løbe, når strømmen går ud for natten.

Happy New Years At Midnight I dette tilfælde, du kan indstille timeren til at tænde for 15 minutter hver så ofte (siger en gang i timen). Konstant strøm senge kan være godt til at starte frø, der vokser andemad, eller voksende grønne planter som basilikum og salat. Den tommelfingerregel, jeg har set til hjemmet systemer er 3-4 medier senge for hver konstant strøm seng. Hvis du har fået nok media hosting gavnlige bakterier, kan du overveje at konvertere en af dine growbeds til konstant strøm (med eller uden flydende tømmerflåde). En ulempe ved at Hydroton er, at det vil ændre sig under pres, som når en kraftig vind blæser selvom din have. Jeg har brugt river rock og Hydroton, og jeg elskede at fordelene ved Hydroton.

River stones er ikke helt så hårdt på dem, hænder som grus, og de er også billige. Men det er tungt og hårdt på hænderne. Men det er en smule mere kompleks, for de senge modsatte sumpen. Det er godt nok en smule langsommere, end fiskeri et buzz agn. Du kan gøre dette, fordi det er koldt vejr, og du ønsker at bevare den termiske energi i stedet, at bruge energi på at “cool” dit vand, som cirkulerer det i de mørke nætter. Maj 20, 2012 – endelig plantning! De er også tunge og kan ikke være pH-neutralt. De fleste af de insekter, der besøger din balkon, have, er at gøre dem godt, eller i det mindste neutral. Udvidet Skifer og Udvidet Skifer er pH-neutral og næsten lige så let som Hydroton. Da jeg flyttede til min udendørs system, jeg opdelt på river rock fra min indre indledende growbed på tværs af de fire growbeds, fylde toppen med Hydroton.

365 Aquaponics-system, jeg gerne vil på mindst 500 gph pumpe. Så hvis jeg har 200 liter i mit system, du måske tror, at en 200 gallon per time (gph) pumpe er nok, right? Jeg vil diskutere, elektriske pumper, da de fleste folk har adgang til elektricitet, uanset om den er leveret af elselskab eller genereret hjemme i nogle måde. Nedenfor er hvordan jeg drapere slangen, for at sikre mig, at jeg ikke kink slange, ikke blokerer adgang til haven, og læg slangen modsatte ende af vokse seng, der løber ud i sumpen, eller akvarium. Hvis sengen begynder at komme til at bløde, eller du ønsker mere af cedertræ lugt, skal du blot tilføje flere spåner. Drapering slanger mellem pumpen og vokse bed er trivielt for growbeds på den samme side som den sump.

Her er et video klip der viser vand pumpe og slange installation. Så jeg bruger særlig “haveslange”, der er specielt designet til at drikke vand. Faktisk er jeg er ret fristet til at købe et andet par, https://34seng.dk/ og bruge et Y-stik til to gange loudness! Du kan købe dem på din lokale hardware butik. Hvis din lokale hardware butik ikke har det på lager, kan du særlige for den, eller bestille det online. Hvis du kan finde en lokal bulk leverandør til ¾ ” produkt, pris per enhed volumen kan være så billigt som grus. Regelmæssig have slange, dog, er det ikke sikkert at drikke vandet på grund af mængden af bly, der kan sive ned i vandet. Men på grund af den buede form af tilfælde af, at det er temmelig let at få fat i toppen af højttalerne til at flytte dem rundt. TIP: Hvis du ønsker at kunne hænge dette sving med at skære din kæder i to tre-fods sektioner og fire to-fods sektioner og joinforbinde dem sammen med S-kroge .