Olympiske Lege parter kan tilføje sjov, spænding og præstation til din hverdag

Virksomheder og andre organisationer kan udnytte den interesse og spænding 2004 Sommer Olympiske Lege vil skabe, når de er afholdt i Athen, Grækenland, August 13-29.

Kanalisere denne øget entusiasme i gennemførelsen af organisationens mål – om salg, marketing, kundeservice, osv. Brug det også til at stimulere en større følelse af patriotisme og stolthed i at være en amerikansk.

Busche tilbyder disse forslag:

Gøre din daglige kontor aktiviteter og møder mere effektivt ved at binde dem med særlige begivenheder, lejligheder, ferie eller årstider. Holde øje med kalenderen og nyhedsmedier at se hvad der kommer. Det unikke og popularitet i 2004 Sommer Olympiske Lege bør gnist ideer til at udnytte de muligheder, som allerede skaber interesse, begejstring og omtale. Brug din fantasi og optage din egen gode ideer og aktiviteter, også — samt de af dine medarbejdere.

I planlægningen af din samlede olympiske lege kampagne, give en masse tanker til at udvikle meningsfulde aktiviteter, som du kan indarbejde disse egenskaber i-træk, som tjener dig godt i både kontoret og sports miljø. For eksempel:

Viden, vilje, uddannelse

Hastighed, agility

Ønske, mentale indstilling, fokus

Komme med en iørefaldende tema eller to, der er skræddersyet til virksomheden, dens produkter/services, virksomhedskultur, mission og mål – og bruge dem på bannere, plakater, T-shirts, etc. Nogle ideer:

Fange den olympiske ånd!

[Produktnavn] Salg OL!

Olympiske salg Blitz!

Vedrøre din aktiviteter sportsbegivenheder. Hold Olympic-stil konkurrence blandt gruppemedlemmerne, binde i dine produkter/ydelser til begivenheder såsom:

Spor og felt (hoppe, kaste, sprint, relæer, marathon, etc.) – “vi hæve Bar på kvalitet!” eller “Dash til Excellence!”

Akvatisk (svømning, dykning, vandpolo, roning) — “Gøre en stor Splash.”

Team Sport (basketball, fodbold, softball) — “Der er ingen ‘jeg’ i ‘Hold'”

Boksning – “K.O. Konkurrence!”

Bueskydning — “fokus hits målet hver gang.”

Dekorer dit kontor med rød, hvid og blå Americana billeder. Dekorere dit arbejdsområde med olympiske ikoner som olympiske fakkel, olympiske ringe, plakater af atleter, balloner og streamers. Oprette din egen, ved hjælp af plakat bord, kraftpapir og store-tip markører.

Rejse Flag. Hejs det amerikanske flag, hver gang en person i din gruppe registrerer et saerligt salg eller gør noget bemærkelsesværdigt. Hvis det er relevant, ringer en klokke eller betyde præstation gennem nogle andre midler.

Holde Score. Sætte på hjernen og komme med måder at bruge olympiske begivenheder som en måde at “holde score” som du hovedet mod dine mål. For eksempel oprette et Marathon kort på en plakat bord med angivelse af hver af 26 miles (maratonløbet er faktisk 26 miles 385 yards). Hver gang nogen sælger X-produkt eller gør X-aktivitet, skal du markere det i farve på kortet, osv.

Lad os spise græsk! Hvis det er relevant, behandle dine medarbejdere til en middag på en lokal græsk restaurant.

Mad, drikke og Munchies ideer:

Wheaties, morgenmad af mestre

Effekt barer

Flaskevand

Gatorade og andre sportsdrikke

For flere ideer på iscenesættelse et sjovt, spændende og effektive olympiske lege kampagne, besøg www.bizmotivation.com hvor der findes en olympiske lege part og idé Kit, plus information og links til motivation artikler, temaer, dekorationer og award merchandise .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.