Spar tid med en måltidskasse

Måltidskasser hitter som aldrig før. De forener også det bedste fra forskellige verden. Med en måltidskasse kan du få hjemmelavet mad i topkvalitet. Men uden at du skal bruge timer på at handle ind og slås med køkkengrej mens ungerne utålmodigt venter på aftensmaden. Det eneste der er underlig med måltidskasser er, hvorfor vi ikke allerede har haft dem for 50 år siden. Konceptet er så genialt som det er simpelt: En måltidskasse indeholder alle råvarer til en bestemt ret. Allerede skåret til, pudset af, vejet og delt op i portioner. Se det store udvalg af fantastiske måltidskasser her på maltidskasse.com

Til både den travle familie og eneboeren

Det siger sig selv, at måltidskasser er perfekte til travle børnefamilier. Det sparer simpelthen så megen tid og arbejde, at det næsten er uforståeligt, ikke at bruge dem. Men hvad med prisen?

Jo selvfølgelig koster en måltidskasse lidt mere end summen af alle ingredienserne. Men prøv at tænke sådan: når du handler ind, er du næsten altid nødt til at købe mere end du kan bruge. Faktisk er madspildet i Danmark op på næsten 30%. Og der er, international set, endda en beskeden størrelse. I USA fx går op mod 60% af al mad til spilde.

Minimer både tidsforbrug og madspild

Hvis du regner nøje efter, vil du se at en måltidskasse næppe vil koste dig mere end hvis du selv lavede alt fra bunden. Hvis du fraregner det du ellers køber for meget, så falder prisen på en måltidskasse allerede en hel del.