3 Undercover måder at gøre store overskud fra din konkurrence

Du har hørt, at der er ekstra penge på bordet marketing produkter relateret til din. Du har også hørt, at produktet direkte konkurrenter er af bordet. Hvordan uheldigt. Ville det ikke være rart at være i stand til at drage fordel af det hårde arbejde, ekspertise og kvalitet af produktet konkurrencer?
Ved slutningen af denne artikel vil du være meget fortrolig med tre måder at gøre netop dette. Du vil ikke kun overskud fra din direkte konkurrence, men vil være i stand til at bruge dine konkurrenter til at ophøje din position i din niche.
Med det i tankerne, lad os komme lige ind i den første metode til at bruge din konkurrence.
Hvis din konkurrence er så klog som du er, vil de være bekendt med dit produkt og din position på markedet. De vil derefter være åben til en metode, hvorved de vil drage fordel af dit produkt.
Her er din første opgave – kontakt din konkurrent og tilbyde en speciel pris eller affiliate profit til din konkurrent. Bede om det samme fra ham. Foreslå, at du hver bruger at særlig aftale som en opsalg til dine kunder på din download side. Hvis du arbejder med en offline produkt, tilbyde Kuponer, rabatter og andre metoder til at fremme din konkurrence. Har en mekanisme oprettet hvorved din konkurrent kompenserer du for den pågældende virksomhed.
Husk på at hvis dine kunder er interesseret nok til at købe dit produkt, de vil højst sandsynligt være interesseret i et andet produkt, der er meget ens. Thats hvorfor det er sådan et kraftfuldt værktøj. Også, da du anbefaler produktet, der er en stor chance for de vil købe det. Der er meget mindre chance for at de vil købe et produkt af en anden konkurrent. Det samme gælder for dit produkt, din konkurrent tilbyder.
Den første metode er som du kan se meget kraftfuld. Du vil finde de næste to metoder endnu mere kraftfuld. Få de næste to dele af denne artikel nu ved at klikke på linket nedenfor for at sende en e-mail anmodning.
Jeg ser frem til at sende du de næste to magt pakket dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.